Yleensä anomaliaviikonlopun aikataulu noudattelee samanlaista kaavaa. Aikataulu on hyvä tietää matkavarauksia tehdessä, jotta ei aiheuta itselleen turhaa kiirettä.
Perjantai
Rekisteröitymiset aukeavat yleensä jo perjantaina. Paikan päällä rekisteröidytään sekä varsinaiseen anomaliaan Nianticille että paikalliselle Enlightened-yhteisölle. Tyypillisesti ilta käytetään mahdollisilla pre-partyillä, kaupunkiin tutustuen, tehtävien ja bannerien parissa – mikä itse kenellekin sopii. Mahdollisuuksien ja valitun strategian mukaan saattaa myös olla joitain seuraavan päivän peliä valmistelevia tehtäviä.
Vinkki: Jos ehdit rekisteröityä jo perjantaina, älä jätä sitä lauantaille.
Lauantai
Rekisteröityminen jatkuu myös lauantaina. Varsinainen anomaliapeli on noin klo 10 – 16. Itse pelitaistelu kestää muutaman tunnin, mutta sitä ennen voi olla valmistelevia tehtäviä. Anomaliapelin säännöt muuttuvat hieman anomaliasta toiseen, mutta tyypillisesti pelijakso jakautuu muutamaan eri tehtävään, joiden aikana ns. mittauspisteiden aikana pelialue pisteytetään kunkin tehtävän sääntöjen mukaisesti. Lisäksi usein on koko pelijakson ajan voimassa olevia tehtäviä, kuten esimerkiksi mahdollisimman monen eri anomalia-alueella sijaitsevan portin hackaaminen. Anomalian jälkeen tarjolla on erilaisia afterpartyjä paikallisista organisoijista riippuen.
Vinkki: Kuuntele ryhmänvetäjäsi ohjeita ja toimi niiden mukaan.
Sunnuntai
Anomaliaviikonloppuun yleisesti liittyy myös muita tapahtumia. Niistä yleisin on Mission Day, joka järjestetään lähes jokaisen anomalian yhteydessä. Yksinkertaisuudessaan Mission Day tarkoittaa sitä, että kaupunkiin ilmestyy 24 erityistä Mission Day -tehtävää suoritettavaksi. Suorittamalla niistä vaaditun minimäärän ja käymällä näyttämässä suoritetut tehtävät rekisteröitymispaikalla sen aukioloaikana, skanneriin saa suoritettujen tehtävien lisäksi myös Mission Day -mitalin.
Vinkki: Kun suoritat missioita, älä häkkää muita portaaleita.
Seuraava osassa kerrotaan miten anomaliataistelussa toimitaan