Portal keys

“Use to create Links and remote recharge this Portal.”

Portaaliavain on mahdollisuus linkata kyseiseen portaaliin jostain toisesta portaalista, mikäli lähtöportaalin taso riittää linkin pituuden kannatteluun eikä välissä ole mitään muita linkkejä. Vastaavasti voit ladata etäältä XM:ää portaaleihin, joihin sinulla on avain, ja jotka ovat oman faktiosi värisiä. Oletusarvoisesti inviisi tulee yksi avain per portaali, mutta useampien hankkiminen on helppoa: piirrä command channelille glyyfi more ennen kuin varsinainen glyyfisarja alkaa vilkkua. Tällöin tulet pyytäneeksi ekstra-avaimia, joita sitten joko putoaa tai ei putoa – nykyisin voi yhdellä glyyfauksella saada jopa neljä avainta. Vastaavasti voit piilottaa edellisen avaimen johonkin kapseliin ja häkätä tavallisesti. Kolmas tapa on pudottaa vanha avain maahan, häkätä uusi ja nostaa vanha maasta mukaan.

Käyttöinvissä on hyvä pitää käsillä vain niitä avaimia joita tarvitset kullakin hetkellä. Muut kannattaa pitää kapseleissa.  Tämä nopeuttaa linkatessa kaipailemasi kohdeportaalin avaimen löytymistä, eikä turhaan plaraa kaikkia etelän lomamatkasi avaimia. Hyödyllisin maksullinen investointi on hankkia avainkapseleita (Key Locker), joihin voit tallentaa ainoastaan avaimia. Avainkapseliin tallennettuja avaimia ei lasketa inventoryyn, joten ne säästävät tilaa vaikka pommeille. Opsatessa ei käyttöinvissä pidetä muita kuin opsiin liittyviä avaimia – myös matkalla häkätyt sullotaan kapseleihin.

Avainten kierrättäminen: pohdi minkä alueiden avaimia oikeasti tarvitset! Hävitä loput avaimet, ellei niille ole ottajia. Kannattaa kysyä kanssasammakoilta esimerkiksi Telegramin alueryhmissä, haluaako joku erityisesti saarien ja muiden hankalasti tavoitettavien paikkojen avaimia. Yhden avaimen kierrättämisestä saa 500XM, joten niitä voi käyttää XM-palkin lataamiseen Power Cube -tilanteen ollessa heikko. Suurten avainmäärien kierrättäminen käy helpoiten tunkemalla ne kapseliin ja kierrättämällä kapseli.

<<EdellinenInventoryn pääsivuSeuraava>>