Anomaliaviikonlopun muut tapahtumat

Anomalioiden yhteydessä järjestetään ajoittain myös muita ohjeistapahtumia. Tällaisia ovat esimerkiksi Nianticin

  • NL1331 XM -tutkimusajoneuvon vierailu anomaliapaikalla
  • OPR Live: submitoida uusia portaaleja anomaliakaupunkiin pikakäsittelyn siivittämänä

Oheistapahtumia järjestetään myös yhteistyössä Goruckin (www.goruck.com) kanssa. Tällaisia ovat esimerkiksi:

  • Operation Clear Field: kaupunkisuunnistusta, yhteisöstä huolenpitoa, hassuttelua ja sometusta
  • Stealth Ops: fyysisesti edellistä vaativampi urheilullisempi agenttiseikkailu lisäpainojen, kaveria reppuselässä portaita ylös kantaen, heikkaesteissä ryömimisen ym. hauskan siivittämänä

Tyypillisesti erillistapahtumista saa mitalin skanneriin sekä jossain tapauksissa sen voittajafaction saa myös mahdollisesti jotain pientä etua varsinaiseen anomaliataisteluun. Tyypillisesti oheistapahtuvat ajoittuvat samaan viikonloppuun, mutta esimeriksi Stealth Ops on tyypillisesti jo perjantaina, sillä sen lopputulos vaikuttaa myös varsinaiseen anomaliaan. Näinpä tiukalla aikataululla paikalle matkustavalla voi olla haastavaa osallistua kaikkiin tapahtumiin. Läheskään kaikissa anomalioissa ei oheistapahtumia ole ollenkaan, varsin yleistä on että anomaliaviikonloppu koostuu varsinaisen anomaliataistelun lisäksi vain seuraavana päivänä järjestettävästä Mission Daystä (eikä sekään ole aina taattu).

Anomalioiden yhteydessä jaetaan usein biocardeja. Ne ovat esimerkiksi mainoksia tulevista tapahtumista tai pelaajien omia esittelykortteja.