Miksi liittyä yhteisöön?

Suomen Enlightened-yhteisössä on hyvä ryhmähenki ja jäsenet pitävät usein yhteyttä myös ei-pelillisissä merkeissä. Uudet jäsenet otetaan lämmöllä vastaan ja mukaan yhteisiin tapahtumiin sekä autetaan alkuun pelin kiemuroissa. Isommilla paikkakunnilla on paikallisyhteisöjä ja lisäksi yhteistyötä tehdään sekä maa-, että kansainvälisellä tasolla. Yhdessä suunnitellaan ja toteutetaan paikallisia ja myös kansainvälisiä operaatioita.

Joka kuukauden ensimmäinen lauantai järjestetään kaikille pelaajille avoimia First Saturday-tapahtumia useammalla paikkakunnalla. Niissä tutustutaan toisiin pelaajiin ja harrastetaan kilpailullista pelaamista. Ingressin järjestämiin kansainvälisiin Anomaly- ja Mission Day-tapahtumiin osallistutaan täältä myös aktiivisesti, niissä on tehtäviä niin aloittelijoille kuin veteraaneillekin. Kysy lisää yhteisöltä ja lähde mukaan! Tapahtumakalenteri löytyy Ingressin sivuilta.

Ingress kannustaa yhteistyöhön myös itse pelissä. Jo portaalien tason korottamiseen tarvitaan useamman pelaajan yhteistyötä. Yhteisön voima näkyy myös esim. ns. farmauksessa*. Farmeilla vaihdetaan kuulumisia, jaetaan vinkkejä ja resursseja (seniorit mieluusti lahjoittavat ylimääräisiä varastojaan junioripelaajille) sekä autetaan pelaajia nostamaan tasoaan.
Tervetuloa mukaan yhteisöön!

*Farmaus: Yhteistyöllä nostetaan yksi tai useampi portaali yleensä 8-tasolle ja niihin asennetaan harvinaisemmat farmikäyttöön sopivat modit. Niistä voi silloin saada suhteellisen nopeasti suuren määrän korkeatasoisia tavaroita. 

Farmit ovat yleensä melko lyhytikäisiä, joten oikea ajoitus on tärkeää. Farmin pystyyn saaminen vaatii suunnitelmallista koordinointia ja yhteydenpitoa pelaajien välillä.