Resonators

RESONATORS (VERY COMMON) LEVEL 1-8

“XM object used to power-up a Portal and align it to a Faction.”

Resot ovat niitä pienen ukkelin näköisiä hommeleita värillisten portaalien ympärillä. Kun portaali on harmaa ja lisäät siihen oman resosi, suitsit portaalin omaan faktioosi. Kun deploat sen täyteen resoja (8 kpl), voit käyttää portaalia linkkaamiseen. Mitä korkeampilevelisiä portaalin resot ovat, sitä korkeampi on portaalin taso, joka määrittää kuinka pitkälle siitä voi linkata ja kuinka korkean tason tavaraa siitä häkkäämällä putoaa.

Resot kannattaa deplota yleensä mahdollisimman kauas toisistaan. Siirry portaalista kauemmas niin, että se on aivan vaikutusalueesi reunalla – keltaisen rinkulan sisällä – ja ala deplota. Jos pysyt paikallasi, resot asettuvat sievästi kaikki samalle etäisyydelle portaalista. Tämä on hyvä käytäntö, vaikket välittäisi siitä mitä portaalille tapahtuu, sillä muut sammakot eivät voi resoja päivittäessä siirtää niitä parempaan paikkaan. Uusi korkeamman tason resonaattori asettuu täsmälleen vanhan päälle.

Tason 8 pelaaja voi yksin deplota resot korkeimmillaan seuraavasti: 8, 7, 6, 6, 5, 5, 4, 4. Kaksi kasitason pelaajaa saakin aikaan jo hurjasti paremman,  resot 8, 8, 7, 7, 6, 6, 6, 6. Jos jonkin tason resoista on pulaa, voi käyttää matalamman tason resoja. Tärkeää: älä poistele tasojen 1-6 resoja holtittomasti! Et saa portaalia täyteen yksin, jos hamstraat vain suurimpia resoja. Jos sinun on kierrätettävä jotakin, luovu osasta 7- ja 8-resoja, sillä niitä tarvitset vain yhden per portaali. 50-100 kappaletta kumpaakin on yleensä varsin riittävästi. Saat matalamman tason resoja helposti, kun lopetat resojen deploamisen kun portaalin resojen keskiarvo on kaipailemasi reson tasoa ja häkkäät! Sitten voikin taas jatkaa deploamista.

Mikäli hyökkäät ja suojat kyllä irtoilevat, mutta resot ja kentät eivät kaadu, portaalia ilmeisesti ladataan avaimen kautta etäältä. Tällöin voi olla soveliasta käyttää tehokkaampia pommeja, hyökätä yhtä resonaattoria vastaan kerrallaan sen päällä seisten tai odotella, ettei lataaja ole aktiivisena.

Resojen deploaminen kerryttää Builder-badgea, smurffiresojen tuhoaminen Purifier-badgea. Uniikkien portaalien (ne, joita et ole ennen napannut) kaappaaminen jo yhdelläkin resolla tuo pinnan Pioneeriin, minkä tahansa tutunkin portaalin nappaaminen Liberatoriin.

<<EdellinenInventoryn pääsivuSeuraava>>