Inventory

Inventoryyn eli inviin mahtuu kerralla 2000 tavaraa. Tavaroita saa häkkäämällä – glyyfaamalla vielä enemmän. Listan tavarat ovat siinä järjestyksessä kuin ne skannerin invissä tapaavat näkyä. 

Oleellista erilaisissa tavaroissa on niiden taso ja harvinaisuus. Se, kuinka helposti kutakin tavaratyyppiä saa häkkäämällä, antaa viitettä myös siitä kuinka tiheään niitä on ajateltu kulutettavan. Harvinaiset tavarat kannattaa säästää erikoistilanteisiin!

Tavarat on värikoodattu niiden yleisyyden mukaan

Very Common: Xmp Burster, Ultra Strike, Power Cube (näiden teho riippuu levelistä!)

Common: Portal Shield, Heat Sink, Multi-hack (common-tavaroiden väri on vihreä)

Rare: Portal Shield, Heat Sink, Multi-hack, Force Amp, Turret, Link Amp (rare-tavaroiden väri on lila)

Very Rare: ADA, Jarvis, Portal Shield, Aegis Shield, Heat Sink, Multi-hack, Lawson Power Cube, Circle K Power Cube, ITO EN Transmuter(+/-) (Very rare-tavaroiden väri on vaaleanpunainen)

Invi täynnä?

Pelisi edetessä päädyt ennen pitkää siihen tilanteeseen, että invisi täyttyy. Se voi jopa hieman pursua yli! Tällöin et voi häkätä – häkkääminen on mahdollista vain, jos invissäsi on vähemmän kuin 2000 tavaraa. Ratkaisu on kierrättää turhia pois, tiputella niitä ympäriinsä tai parhaassa tapauksessa antaa toisille sammakkopelaajille. Ei ole kuitenkaan päivänselvää mistä kannattaa luopua. Hävitä ensin Mediat miettimättä ollenkaan, ja lue sitten kohdat Resonators, Xmp Burster ja Portal Keys. Kierrättämisestä saat myös XM:ää.