Power cubes

Power Cube (Very Common) level 1-8

“Store of XM which can be used to recharge Scanner.”

XM-palkkisi on tyhjillään, eikä skanneri anna sinun tehdä yhtikäs mitään. Käyttämällä yhden oman tasoisesi Power Cuben saat skannerisi palkin lähes täyteen XM:ää. Power Cuben voi käyttää yhden kerrallaan use-napilla tai koko joukon vaikkapa matalan tason cubeja kierrättämällä (recycle).

Kiireellisissä tilanteissa, jossa portaalit puraisevat lujaa ja niitä ladataan etänä, on joskus kiusallista aukoa koko ajan inviä Power Cuben käyttämiseksi. Käytä tällöin Circle K tai Lawson Power Cube.

Circle K Power Cube (Very Rare)

Toimii samoin kuin Lawson, mutta on väriltään punainen. Uudempi sponsoricube. Näitä ei enää saa mistään, mutta jonkun kapselista niitä saattaa vielä löytää!

Lawson Power Cube (Very Rare)

LPC sisältää normaalin XM-palkkisi lisäksi kolme lisäpalkillista XM:ää putkeen käytettäväksi, määrä riippuu tasostasi. Tarkat tasojen latausmäärät löytyvät täältä. Tästä on kaksi merkittävää etua: sinun ei tarvitse koko ajan näpsyttää uutta tavallista Power Cubea invistäsi aktiiviseksi (voit siis pommittaa tauotta eikä kohteenasi olevaa portaalia ehdi ladata välillä), etkä näy kartalla kun skannerisi ei ime ympäristöstä XM:ää! Kun LPC on aktiivisena, minkäänlaisen cuben käyttäminen ei lisää XM-palkkiasi, vaan menee hukkaan. Oleellinen työkalu operaatioissa ja anomalioissa.

<<EdellinenInventoryn pääsivuSeuraava>>