Capsules

Kapselit eivät turhaan ole listassa ensimmäisenä. Ne ovat paras ystäväsi erilaisten kamppeiden lajittelussa ja säilömisessä sekä tavaroiden siirtelyssä pelaajalta toiselle. Jos sinulla ei ole kapselin kapselia, saat niitä muilta sammakkopelaajilta. Usein muut pelaajat luopuvat kapseleista liki riemusta kiljuen, ja täyttävätkin ne vielä tasoosi sopivilla tavaroilla.

Kapseleihin laitetut tavarat eivät ole käytettävissä ennen purkamista (unload). Se on hyvä asia! Sitten kun avaimia alkaa olla satoja ja taas satoja, on helpottavaa tunkea ne kapseleihin pois tieltä, varsinkin jos et juuri sillä hetkellä voisi niihin linkatakaan.

Capsule (Rare)

“A storage container that can hold other objects.”

Tavallinen kapseli on paras tavaroiden siirtelyyn pelaajien välillä ja myös siinä tapauksessa, kun haluat kierrättää ison joukon turhia tavaroita. Näihin violetteihin kapseleihin voi tunkea esimerkiksi avaimia ja kierrättää sitten koko kapselin. Se käy merkittävästi mukavammin kuin kierrättää avaimia yksi kerrallaan.

Key Locker (Very Rare – ostettavissa Storesta)

Pystyt kanniskelemaan mukanasi 2000 tavaraa, joista jatkuvasti häkkäämällä kertyvät avaimet haukkaavat herkästi suuren osuuden. Voidaksesi maksimoida aseiden määrän invissäsi, voit tunkea näihin avainkapseleihin yhteensä 500 avainta, sata kuhunkin, kahden tonnin rajoituksen ulkopuolelle. Kun avaimet ovat sisässä, niitä ei voi käyttää linkkaamiseen tai lataamiseen – ne on purettava ulos. Key Lockerit ovat siitä harvinainen tapaus, että niitä voi ostaa. Viiden kappaleen paketti maksaa 9,99 euroa skannerisi Storessa, ja se on hyvä sijoitus pelin edetessä. Key lockerit ovat keskenään eri värisiä tunnistamisen helpottamiseksi. Nimetä niitä ei valitettavasti voi.

Quantum Capsule (Very Rare)

“A storage container that can hold other objects and cause them to multiply over time.”

Quantum Capsule on kaunis asia. Sen lisäksi että voit erottaa invistäsi sälää säilöön, tämä korkea kapseli myös monistaa sisältämiään tavaroita, mikäli siinä on tilaa tuplille. Quantum Capsule tunnettiin alkujaan punaisena MUFG Capsulena, mutta pelinkehittäjän sponsorisopimuksen päätyttyä nimi vaihtui. Näiltä ajoilta on peräisin lempinimi muhku. Tähän kapselien keisarinnaan mahtuu kerralla maksimissaan 100 tavaraa, ja ne voivat olla mitä tahansa muuta kuin toisia kapseleita tai ostettavia tavaroita. On ollut aika kun se on monistanut tavaraa herkemmin, mutta nykyisin muhku kannattaa täyttää lähes piripintaan, sisällön harvinaisuudesta riippuen 90-98. Jos muhkuttelet vaikkapa avaimia tai Xmp Burstereita, voit jättää tilaa – yleiset tavarat monistuvat auliimmin, jopa kerran päivässä. Vastaavasti harvemmin tippuvat Rare -tavarat, kuten hyvät modit, monistuvat hitaasti, ja jokaista sorttia täytyy olla muhkussa useita ennen kuin on mitään mahdollisuuttakaan. Very Rare-tavaroiden monistuminen loppui vuodenvaihteessa 2019. Muhkuttamalla näitä harvinaisia tapauksia tulee kuitenkin useammin kuin häkkäämällä.

Sääli, mutta muhkuja ja muita kapseleita ei voi laittaa sisäkkäin eikä niin ollen muhkuttaakaan. Mikään muhkun sisässä oleva ei ole käytettävissä, ellei pura niitä ulos ensin.

Inventoryn pääsivuSeuraava>>