Nyt on SE aika vuodesta!

EXO5-anomaliasarjan merkkiKyllä, pian se alkaa – nimittäin EXO5, uusi villi anomaliasarja! Olitpa tuore sammakonpoikanen tahi anomaliaveteraani, nyt on hyvä hetki ilmoittautua. Lähin järjestetään Tallinnassa 2.12. ja odotamme runsasta osanottoa. Mikäli et malta odottaa etkä niin ollen pysy housuissasi tai muussa valinnaisessa alapään pukimessasi, niin Berliinissä, Belfastissa ja Zagrebissa jyrätään jo 4.11.! Osakakin on vaihtoehto… Ilmaise kiinnostuksesi Telegramissa, voit hyvinkin löytää matka- ja matkanjärjestelyseuraa ja parhaat selviytymisvinkit ?

Ai mikä anomalia? Yleensä noin nelituntinen, intensiivinen agenttirynnintä, jossa pelataan Ingressiä kaupungin kaduilla arvoisaa vastarintaa vastaan. Luvassa jännitystä ja aivan verratonta laatuaikaa hyvässä seurassa – iske kiinni ja ota yhteyttä Telegramissa vaikkapa pidempään pelanneeseen lempparisammakkoosi, apua löytyy aina.