ENL Suomella oma reportteri Tallinnan anomaliassa

Niantic on viime aikoina hakenut joitakin viikkoja ennen anomaliaa embedded reporttereita (ER) molemmista joukkueista jokaiseen anomaliakaupunkiin. Embedded reporter on vaikea sana ja termiä käytetään esimerkiksi journalisteista, jotka tekevät toimitustyötä vaikka armeijan mukana Iraqissa. Sopii siis mainiosti nimikkeeksi myös agenttihommiin, vai mitä?

Mitä Ingressin paparazzi sitten oikein tekee? Varmaankin ottaa valokuvia anomaliassa? Kuvia ei oteta vain kahta, kymmentä tai kahtakymmentä, vaan PALJON! Oikeastaan niin paljon, kuin ehtii kesken pelisessioiden.

Niantic toivoo valittavilta henkilöiltä halua ottaa valokuvia ja aktiivisuutta Facebookissa, G+:ssa, Twitterissä ja Instagramissa, joten anomalian reportterit ovat yleensä valokuvan harrastajia tai muuten vaan aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Valittu reportteri yrittää pelata anomalian taistelun tuiskeessa jakaen samalla vauhdikasta ja hauskaa kokemustaan kaikissa sosiaalisen median kanavissa kuvilla ja videoilla. Ingressin hauskaa tiimihenkeä nähdään aina matkan alkamisesta matkan päättymiseen asti. Kaikki viikonlopun valokuvat myös merkataan anomalian omalla merkillä ja hastagina käytetään ainakin #EXO5 ja #Ingress.

Suomesta mukaan 2.12.2017 pidettävään Tallinnan ER-joukkoihin on valittu ikioma agenttimme @Applefly, joka muiden ulkomaalaisten kanssa jakaa Ingressin pelisanomaa somekanavissa parhaansa mukaan. Muut Tallinnan reportterit saapuvat paikalle mm. Venäjältä, Sveitsistä, Saksasta, Latviasta ja Iso-Britanniasta. Kaikilla anomalian reporttereilla on oma TG-ryhmä, jossa jaetaan parhaimmat apit, neuvot, kuvat sekä kihelmöivä jännitys, kunnes viikonlopun anomalia pääsee alkuun.

Joten nyt kaikille Tallinnan anomaliaan osallistuville hymyt kaakkoon – tässä on mainio tilaisuus viedä suomalaista ENL Ingress-kulttuuria maailmalle! Applefly:n anomaliaa ensi viikonlopun aikana voi seurata näissä somekanavissa: FB, Instagram, Twitter ja G+.