OP Trollittelua

SITREP: OP Trollittelua

7.5.2018 CP21
Pihlajasaari-Mustasaari-Kaunissaari
Kirjoittanut: @gloubiz

– “No onpas vihreä sokkelo Bulevardin eteläpuolella. Eihän tuolla pysty fieldaamaan millään konstilla. Paitsi ehkä menemällä suoraan keskustan läpi…“ Näin ajattelin maanantaina keskipäivällä töissä, kun itikkaa hetken hämmästelin. Lyhyen piirtelyn jälkeen syntyi hauskat linjat, eikä tilanne näyttänyt blokkien osalta kamalan pahalta. Nopean selvittelyn jälkeen käytössä olisi vene, pari siivoojaa ja inteli… No perhana, opsataan tänään illalla! Nopeasti suunnitelmaan piirtyi myös pari kerrosta lisää ja siivousalueet oli jaettu.

Mukana oli useampia uusia opsaajia ja myös ensikertalainen fieldaaja, mikä teki hommasta erityisen kivaa. Myös muutama vanha konkari saatiin houkuteltua epek-osastolta ja paketti oli valmis. Kaikki lähti hommaan takki auki, mutta onneksi keli oli mitä parhain. @gloubiz ja @mizavela rantautuivat veneellä omille saarilleen ja siivoojat omille alueilleen keskustaan, Kulosaareen, Lauttasaareen ja Laajasaloon.

Operaattorin osaavalla otteella siivoojat saatiin ohjeistettua nopeaan pohjoislinjan avaamiseen ja pohjalinkki saatiin pystyyn 20:44, eli vartti ennen checkpointia. Pienen suunnittelukäpyn ansiosta @paulipappa sai vielä adailla yhden ylimääräisen portaalin Lauttasaaresta, jonka jälkeen @mizavela pääsi tekemään myös läntisen linkin ja ensimmäisen fieldin! Maistuva +17761 MU viherpelto. Pinaattiletun alle jäi melkoinen läjä pöllämystyneitä smurffeja. Loput neljä fieldiä nousi pystyyn omaan rauhalliseen tahtiin, viimeisen fieldin ollessa pystyssä hyvissä ajoin kaksi minuuttia ennen checkpointia. Melkein 100 000 mummoa tiskiin!

20:58 <mizavela> created a Control Field @Pihlajasaari Restaurant +20214 MUs

Tärkeintä tässä koko hommassa oli, että kaikilla oli hemmetin hauskaa ja nähdyn vaivan suhde saatuun iloon oli satumainen. Vahva viesti oli koko tiimiltä, että näitä lisää! Kiitos loistavalle porukalle.

Sammakkotiimi

Operaattori
 • @Pacsteri
Linkkaajat
 • @mizavela
 • @gloubiz
Siivoojat
 • @Sjenader
 • @Xavi2014
 • @speedymac77
 • @Sirius70
 • @osagas53
 • @Lovented
 • @sirkkeli
 • @Syksyvaara
 • @Applefly
 • @paulipappa
Taustahärö
 • @Elaenia

Tunnelmia matkan varrelta