First Saturday-tapahtuma ja CF Halloween-juhla Helsingissä 3.11.2018

First Saturday on virallinen Ingress-tapahtuma, jossa idea on tutustua muihin pelaajiin, mahdollisesti levelöityä ja kilpailla siitä, kuka saa eniten ap:ta kahden tunnin aikana.  Mukaan toivotaan erityisesti uusia pelaajia, sillä tapahtuma on mainio paikka saada apua ja oppia peliin vanhemmilta pelaajilta sekä levelöityä vähällä vaivalla.

Helsingin tapahtuma alkaa poikkeuksellisesti  klo 14:00 Helsinki Games Factoryssa, vanhan Marian sairaalan vitosrakennuksessa (Lapinlahdenkatu 16). Alkuun tutustutaan, rekisteröidään ap:t ja levelit ohjeiden mukaan Paikan päälle voi tuoda tai tilata sinne omat eväät. Itse kilpailuosuus on klo 16 – 18. Voittajafactionin eniten pisteitä kerännyt pelaaja saa kuukaudeksi haltuunsa Helsinki Faction -kiertopalkinnon.
Lue lisää tapahtuman omalta sivulta ja ilmoittaudu mukaan!

First Saturday -tapahtumia järjestetään kuukauden ensimmäisenä lauantaina ympäri maailmaa. Pelaajien ansaitsemat ap:t ja levelit pisteytetään Nianticin laatiman kaavan mukaisesti.

Tapahtuman jälkeen samoissa tiloissa järjestetään 18:00 – 22:00 Cross Faction Halloween-bileet! Tuo mukana omat virvokkeesi ja jotain pientä purtavaa nyyttärimeiningillä. Teeman mukainen pukeutuminen suositeltavaa 🙂