OP Samurai 21.10.2018

Ei olla enää ihan varmoja mistä koko operaatio sai alkunsa koska siitä on jo vuosia. @WindsFirewood muisteli aikanaan istuneen Turussa tuopin äärellä @Fjollmeister’in kanssa ja miettineen että olisiko mahdollista tehdä yhteistyötä joskus myös Porin ja Jyväskylän kanssa. Päätettiin että on ? Jyväskylässä otettiin yhteyttä @tomero:n ja ja hän sitten Bjarmin kanssa ryhtyi piirrosta väsäämään. Alkuperäinen suunnitelma oli fieldata Jyväskylän keskustasta Paraisille sekä Poriin, ja näistä kulmista myös… kuulosti työläältä ja lopulta sitä se olikin mutta haluttiin kerrankin operaatio, johon voisi osallistua ilman autoa. Kevättalvella 2018 tätä yritettiin ensimmäisen kerran. Homma lopulta kaatui smurffien blokkilinkkeihin Valkeakosken seudulla. Selvästi agentteja oli liian vähän ja suunnitteluvaiheessa olisi pitänyt huomioida tietyt ongelmakohdat.

Aikaa kului, haavat paranivat, ja kulmia vähän siirrettiin. Samalla nälkä kasvoi piirtäessä, ja päätettiin viedä kulmia entistä kauemmas, Sälgrundin majakalle Vaasan seudulle sekä Lieksaan saakka. Jyväskylän kulmat vietiin keskustasta pois. Muutamia avainkuljetuksia suoritettiin suhteellisen kivuttomasti, tällä kertaa mukana myös avaimia suojauksiin.

Uuden operaation päivämäärä siirrettiin useamman kerran kunnes lopulta do-or-die tai all-in päivämääräksi otettiin sunnuntai 21.10.2018. Päivämäärän kiinnityksen jälkeen vielä paljastui että edellisenä päivänä tulisi olemaani anomalia ja vieläpä global MU-kisa.

Reilua viikkoa ennen alkoi tehokas järjestely. Aluevastaavien tittlelit jaettiin, lahotukset käyntiin, vimmattu rekrytointi ja mitä nyt voi kuvitella. Lopulta kasassa oli n. 100 agentin kokonaisuus. Varmaan tuplasti se, mitä ensimmäisessä yrityksessä oli mukana! Kaiken kukkuraksi oli vielä reserviagentteja valmiina lähtöön, jos pyyntö käy! Mukana oli uusia tekijöitä, vanhoja konkareita ja kaikkea siltä väliltä. Inteleitä piisasi. Kaikilla sama päämäärä: murjoa Samurai läpi vaikka Sinisestä seinästä! Esimerkiksi idässä omien blokkien poistamisen peittelyyn nähtiin kovasti vaivaa laittamalla Joensuu peittoon edellisenä päivänä.

Lopulta kaikki kuitenkin meni lähes kuin elokuvissa, mitä nyt “muutama” blokki tuli hommaa hidastamaan ja ihan kaikkia fieldejä ei pystyyn saatu smurffiaktiviteetista johtuen. Yhtäkaikki, Samurai oli massiivinen onnistuminen!

Operaation nimestä vielä sen verran, että mietin mikä mahtaa yhdistää alkuperäisiä fieldattavia kaupunkeja, Turkua, Poria ja Jyväskylää: Turussa on Matti ja Teppo, Porissa on Porin Matti ja Jyväskylästä on lähtöisin Nykäsen Matti, joten ainoa luonteva nimi olisi Matti Nykäsen levyttämä 30-vuotias legendaarinen Samurai!

Operaatio toi tullessaan paljon MUmmuja, mitaleita ja kokemusta sekä erityisesti yhdessä tekemistä ja mahtavaa ?-fiilistä.

Kiitokset vielä kaikille mukana olleille!

Uusia illuminator-mitaleita:
  • Musta: 5
  • Platina: 4
  • Kulta: 2
Mukana:

1Hande1
Almikki
ampumapainija
anmesi
Atomrom
B45Hy
Cilppiz
Cobalth
Combatmauno
CoolFrood
CornballBlue
Damii78
DigitalTA
dopitus
DrEdvin
Eeligamer
Egypri
Emmivilhelmina
Esazs
Fisukingi
GhettoKassinen
Greenstinct
Henezzi
HidingGhost
Hoers
ilppari69
Isopingu
Isterial
Jammiv
Janetzky13
Jarkkoti
Jossuting
Jovee
Kapsi
Karikoli
Kastalia9
Kastenwagen
Kefeidi
kepardi
kimju
Kirituiaki
KikkisFIN
KissyDiamond
KolmijalkaKoira
KORROSIV
Larppae
Lindelis
Mapetzu
marksmanbob
masax76
Mashumashumashu
Miiru78
NicciW
ninnimelisa
Nuusgamuiggu
oh2gve
p1a
P4sp4rtuu
Pelleri66
Peloquin77
Petokala
Pingupantainen
ppk1970
Raumlaine
Re5pect
ReBootYourMind
rebyk
Ristofor
romskut
Ronde
roseel
Saabisti
samri2011
ShadowArm
slayar
Smallp0oxx
Sol1dSnail
soulstinct
Suiami
Syksyvaara
sytem
T4Rock
TarjaPolo
TeppoTestaaja
TheAppearer
thelightcatcher
thermistor78
thestormer
Tiinamanteli
tjjna
tmjpelaa
tumik
v0idi
vadex95
Vehta
Villapipo
Waldo5000
Wamstain79
WindsFirewood
XerPii
Xitay
Zaarar

Neiturin sulku ja vallihaudat (Pelleri66)