First Saturday 5.1.2019

First Saturday on virallinen Ingress-tapahtuma, jossa idea on tutustua muihin pelaajiin, mahdollisesti levelöityä ja kilpailla siitä, kuka saa eniten ap:ta kahden tunnin aikana.  Mukaan toivotaan erityisesti uusia pelaajia, sillä tapahtuma on mainio paikka saada apua ja oppia peliin vanhemmilta pelaajilta sekä levelöityä vähällä vaivalla.

Tapahtuman idea on kerrottu Ingressin alkuperäisessä G+ postauksessa täällä: https://plus.google.com/u/0/+Ingress/posts/7oVmNtssWGu.

Kaikki Ingress-pelaajat ovat tervetulleita mukaan.

Helsingin tapahtuma

Tämä on tammikuun 2019 virallinen Ingress: First Saturday – tapahtuma Helsingissä.

FS-MITALI SAATAVILLA! ⚠️

14:00 Cross-Faction tapaaminen. Uusia ja vanhoja agentteja molemmista factioneista kokoontuu yhdessä vanhan Marian sairaalan vitosrakennuksessa sijaitsevaan Helsinki GamesFactoryyn. Eventin sosiaalinen osuus jossa voi tavata toisia pelaajia ja jakaa Ingress-tarinoita ja pelivinkkejä pienen purtavan äärellä. Tuo syötävää/juotavaa mukanasi tai tilaa ruokatoimitus tapaamispaikalle (Tämä osuus tapahtumasta on vapaaehtoinen. Sinun täytyy kuitenkin saapua ryhmäkuvaan ennen peliosuuden alkua.)

15:45 Ryhmäkuva (postataan sosiaaliseen mediaan #IngressFS) on pakollinen jotta voit saada tilaisuudesta tupla AP:n ja mitalin. Kuvassa tulee näkyä vähintään 10 pelaajaa jotta badge jaetaan (yhteensä 10, vähintään 3 per faktio).

16:00 Tasonnostoleiri, eli levelöitymisapua ja kilpailuosuus: Rekisteröi levelisi ja AP-määräsi lähettämällä kuvakaappaus statseistasi tapahtuman Telegram-ryhmään. Kuvakaappauksessa tulee näkyä pelaajanimesi lisäksi sen hetkinen levelisi, AP-pistemääräsi ja Trekker -kilometrisi. Lähde kaupungille keräämään lisää pisteitä yhdessä veteraanipelaajien kanssa. AP:n ja levelien nousut pisteytetään Nianticin laatiman kaavan mukaisesti. Kilpailuosuuden alkaessa HÄKKÄÄ TAPAHTUMAPORTAALIA saadaksesi tupla AP:n (tämä tuupataan skanneriisi jälkikäteen) ja mitalin.

18:00 Tasonnostoleiri eli kilpailuosuus loppuu. Ilmoita uusi tasosi ja AP-määräsi lähettämällä Telegram-ryhmään uusi kuvakaappaus josta ilmenevät lopulliset statsisi. Voittajafactionin eniten pisteitä kerännyt pelaaja saa kuukaudeksi haltuunsa Helsinki Faction kiertopalkinnon. (Tämäkin osuus on vapaaehtoinen. Jos et halua tulla takaisin niin riittää että postaat loppustatsisi ryhmään.)

19:00 Restocking-portaali aktivoituu. Saatavilla tavallista enemmän kamaa yhtä häkkäystä kohden.

Rekisteröidy tapahtumaan FevGamesin sivuilla

Tapahtuman G+ -sivu, jonne päivitetään ajankohtaiset tiedot

Turun tapahtuma

#IngressFS: Turku 5. Tammikuuta 2019

Kokoontuminen klo 12:00 Panimoravintola Koulun Historialuokassa
Eerikinkatu 18.

Lähin portaali on Koulu
https://intel.ingress.com/intel?ll=60.449672,22.264411&z=17&pll=60.449672,22.264411

Jokaisen tulee häkätä tämä portaali, jotta voi saada palkintoja Nianticilta ja osallistuminen rekisteröityy.

Tapahtuman kulku sekä aikataulu:

## 12:00 Cross-Faction tapaaminen ##
Uusia ja vanhoja agentteja molemmista factioneista kokoontuu.
Tämä on tapahtuman sosiaalinen osuus jossa voi tavata toisia pelaajia ja jakaa tarinoita ja pelivinkkejä kahvikupin äärellä. Tapaa uusia kasvoja, opi uutta Ingressistä tai opeta aloittelevaa pelaajaa.

## 12:45 Ryhmäkuva ##
Otamme ryhmäkuvan kaikista osallistujista ja se jaetaan sosiaaliseen mediaan.

## 13:00 Pelaaminen alkaa ##
Rekisteröi Ingress-tasosi, AP-määräsi ja Trekker-lukusi vastapuolen tapahtumavetäjän kanssa ja lähde keräämään lisää. Nämä tilastot lasketaan pelaamisen päätyttyä. Aloittelevat pelaajat saavat mukaanssa veteraanipelaajan.

## 15:00 Pelaaminen päättyy ##
Ilmoita Ingress-tasosi, AP-määräsi ja Trekker-lukusi pelaamisen päätyttyä.

## 16:00 Restock-portaali ##
Koulu-portaali on Restocking portaali ja se antaa osallistujulle tavallista enemmän tavaraa häkätessä klo 16:00 jälkeen.

Jatkoja suositellaan. Historialuokka on varattu meille klo 17:00 asti.

ENL organizer: Jertku
RES organizer: HeterTheMoth

Rekisteröidy tapahtumaan Fevgamesin sivuilla