Ingress Myriad Anomalia Helsingissä 27.7.2019

5.4.2019 Niantic julkaisi syksyn anomalioiden ajankohdat ja kyllä, Helsinki on yksi anomaliapaikkakunnista 27.7.2019! Helsingin tapahtumaa kuuluu Myriad-anomaliasarjaan, joka poikkeuksellisesti on vain päivän pituinen. Helsingin lisäksi sarjassa on kahdeksan muuta kaupunkia ympäri maailman.

Mikä se anomalia sitten on?

Yleensä noin nelituntinen, intensiivinen agenttirynnintä, jossa pelataan Ingressiä kaupungin kaduilla arvoisaa vastarintaa vastaan. Luvassa jännitystä ja aivan verratonta laatuaikaa hyvässä seurassa – iske kiinni ja ota yhteyttä Telegramissa vaikkapa pidempään pelanneeseen lempparisammakkoosi, apua löytyy aina.

Vapaaehtoisiakin kaivataan, nykäise paikalliskonnaa tai aluekoordinaattoriasi hihasta ja kysy lisää!

Hesarin artikkeli edellisestä Helsingin anomaliasta vuonna 2015