Cassandra Neutralizer-mitalihaaste ja AP-bonukset kaikille pelaajille 13.-23.7.2018

Osaatko ampua niin, että saat 20% hyökkäysbonuksen? Nyt on hyvä hetki harjoitella!

Perjantaina 13.7. on alkanut Cassandra Neutralizer -haaste, josta on mahdollista ansaita mitali omaan agenttiprofiiliin. Jokainen uniikki (toisistaan erillinen) harmaaksi ammuttu portaali lasketaan: 100 oikeuttaa pronssiseen mitaliin, 300 hopeiseen ja 1000 kultaiseen.

Päivitys 14.7.: Tapahtuman aikana ansaitset myös lisäbonukset resonaattorien lisäämisestä! 1-7 resonaattorista AP:t kaksinkertaisena ja viimeisestä kolminkertaisen AP:n. Kannattaa siis aina täyttää portaalit täyteen tuhoamisen jälkeen!

Tapahtuma päättyy 23.7. klo 02:59, eli aikaa on vielä runsaasti! Mitalin kertymistä voi seurata omista tilastoista, events -otsikon alta: “Unique Portals Neutralized”. Kyseinen otsikko ja tilastomerkintä ilmestyy omaan skanneriin, kunhan olet vähintään yhden portaalin neutraloinut.