First Saturday -tapahtumia ympäri Suomea lauantaina 1.9.2018

First Saturday on virallinen Ingress-tapahtuma, jossa idea on tutustua muihin pelaajiin, mahdollisesti levelöityä ja kilpailla siitä, kuka saa eniten ap:ta kahden tunnin aikana.  Mukaan toivotaan erityisesti uusia pelaajia, sillä tapahtuma on mainio paikka saada apua ja oppia peliin vanhemmilta pelaajilta sekä levelöityä vähällä vaivalla.

Helsingin tapahtuma alkaa klo 12 Helsinki Games Factoryssa, vanhan Marian sairaalan vitosrakennuksessa (Lapinlahdenkatu 16). Alkuun tutustutaan, rekisteröidään ap:t ja levelit ohjeiden mukaan Paikan päälle voi tuoda tai tilata sinne omat eväät. Itse kilpailuosuus on klo 14 – 16. Voittajafactionin eniten pisteitä kerännyt pelaaja saa kuukaudeksi haltuunsa Helsinki Faction -kiertopalkinnon.
Lue lisää tapahtuman omalta sivulta ja ilmoittaudu mukaan!

Tampereen tapahtuma alkaa klo 11 Valssi Vapriikin museoravintolassa. Alkuun tutustutaan, kahvitellaan, tutustutaan toisiin pelaajiin, rekisteröidään ap:t ja levelit ohjeiden mukaan. Itse kilpailuosuus klo 12-14, jonka jälkeen lasketaan pisteet ja valitaan niiden perusteella voittajat.
Lue lisää tapahtuman omalta sivulta ja ilmoittaudu mukaan!

Jyväskylän tapahtuma alkaa klo 12 Ravintola Sohwissa (Vaasankatu 21). Alkuun tutustutaan muihin pelaajiin, rekisteröidään ap:t ja levelit tapahtuman ohjeiden mukaan. Itse kilpailuosuus pidetään 13:30-15:30, jonka jälkeen lasketaan pisteet ja valitaan niiden perusteella voittajat.
Lue lisää tapahtuman omalta sivulta ja ilmoittaudu mukaan!

First Saturday -tapahtumia järjestetään kuukauden ensimmäisenä lauantaina ympäri maailmaa. Pelaajien ansaitsemat ap:t ja levelit pisteytetään Nianticin laatiman kaavan mukaisesti.